Voorbeelden van klanten die kozen voor een website van ons

Hieronder staan enkele websites die zijn opgeleverd door Mijnsitelive,nl. Middels een blog-style wordt er uitgelegd welke functies de website heeft en klik je eenvoudig door. In sommige gevallen was er al een logo, in sommige gevallen is er ook een logo, artwork en een brand gemaakt. 


BYLIZZYS.NL

Deze website heeft als doel om bezoekers duidelijke informatie te geven over het bedrijf, zoals contactgegevens en de route er naartoe. Daarnaast moeten mensen lekkere trek krijgen! Verder heeft deze website o.a.:

Lees meer »

YOURMOVES.NL

Deze website heeft als doel mensen duidelijke informatie te geven over dansworkshops. Verder heeft deze website o.a.:

Lees meer »

MIEKECRINS.NL

Deze website moet mensen informeren over de diensten die geleverd worden en ook een geluid meegeven van twee geweldige zangeressen. De website heeft o.a.:

Lees meer »

NOUVEAUNAILS.NL

Deze website heeft als doel een uitstraling te geven van het bedrijf waardoor mensen (eenvoudig) een afspraak maken voor een gewenste behandeling. De website heeft o.a.:

Lees meer »

KAPPERVEGHEL.NL

Deze website moet mensen informeren over de diensten die geleverd worden. Daarnaast staan de openingstijden en het bezoekadres centraal. De website heeft o.a.:

Lees meer »

VANITAN.NL

Deze website heeft de webshop centraal staan en mensen kunnen zich ook registreren hiervoor. De website heeft o.a.:

Lees meer »

RUBENVITALIS.COM

Deze website heeft een grote foto als header die meteen spreekt en duidelijk maakt dat het een artiest betreft. Verder heeft deze website o.a.:

Lees meer »

KISSEVENTS.NL

Deze website heeft als doel haar publiek te informeren van haar party die zullen plaatsvinden en het kopen van tickets. Verder heeft deze website o.a.:

Lees meer »

Laat hier een bericht achter en wij gaan direct voor je aan de slag!