...Wij zijn nieuwsgierig  --  Wij zijn voor(op)lopers  --  Wij doen het op onze eigen wijze  --  Wij doen het samen...


Sinds 2016 werken we elke dag keihard en met veel plezier om ondernemers en organisaties te helpen met een perfecte website en optimale vindbaarheid. Met ruim 71 opgeleverde websites hebben we inmiddels bijna elke denkbare website en/of webshop weten te bouwen.

Wie maakt je website?

Ik stel mij graag aan u voor; ik ben Linda en heb 6 jaar intensief voor een internetbedrijf gewerkt. Hier heb ik eigenlijk alle kneepjes van het vak geleerd en kan uitstekend websites maken voor een heel breed publiek.

In mijn kennissenkring kreeg ik al snel de vraag om wat websites te ontwikkelen en in mijn vrije tijd stak ik hier veel enthousiasme, tijd en energie in. De één na de andere website kwam online en iedereen was zo blij met het resultaat. 

Ook merkte ik dat het voor veel mensen een drempel is om online te gaan. Met een simpel idee komt er soms zoveel op je af, dat het snel te ingewikkeld wordt en het idee dus blijft liggen.

Zonde, want het ís ook simpel!

Snel met je bedrijf online

Ik werk met enorm veel plezier andermans ideeën uit online, denk graag met je mee en denk ook verder voor je. Hoe zie je jouw bedrijf in de toekomst en is je website hier dan ook klaar voor.

 

Wil jij ook online? Aarzel niet en neem contact met mij op. Binnen 48 uur kan ik je website al online hebben staan. Helemaal naar jouw wens!


Ik heb een goedkope website nodig

Bel mij terug